Fly-in på Vermundsjøen søndag 18. mars

SISTE (oppdatering fra Thomas Midtsund 17.03. kl 17.00):

Fine forhold på Vermundsjøen. Relativt grov overflate med god styringseffekt og brukbar bremseeffekt. Bruk oppmerket bane (1000 x 30 m) og taxeveger.

Fly-in gudstjeneste i Åsnes Finnskog kirke søndag 18. mars 2012 kl 13.00

Fra venstre: Banesjef Roger Pildahl, sønnene Filip og Jonas (kirketjener 18. mars) og fosterdatteren Teia (synger på gudstjenesten). Foran: Hundene Atso og Hippo (finsk spets).

Kjære ispiloter!

Etter to år med ubrukbare isforhold ligger nå Vermundsjøen klar til å ta imot oss igjen! Mange har vært der allerede! Søndag 18. mars ønsker vi velkommen til fly-in gudstjeneste. Det blir i tilfelle den tolvte i rekken.

Tema i år blir: MISSION IMPOSSIBLE!

Som mange av dere kjenner til døde ”flyplassjefen” og kirketjeneren gjennom alle disse årene, Hans Sundet, brått og uventa i januar i år! Men svigersønnen hans, Roger Pildahl, har tatt over brøytinga og sørget for fine forhold. På gudstjenesten vil barnebarnet til Hans, Jonas (14 år) være kirketjener og fosterbarnebarnet, Teia, vil synge for oss. Organist for dagen blir Tom Håkon Smith. Prest er, som vanlig, undertegnede, Thomas Midtsund. Prosten i Solør, Ragnar Petterson, deltar også. Vi vil i gudstjenesten ha en liten minnemarkering etter Hans.

Som vanlig er Kafé Finnskog åpen. De stiller med buffet. Toril Vålbekken, med mannskap, stiller med kiosk ved sjøkanten. Der er det pølser, sjokolade, brus og kaffe å få kjøpt!

Flystripa er 1000 x 30 m (ca) ligger på ca 700 ft over havet og har baneretningene 14/32. Radio 123,5. Hold god utkikk, lytt og gi klar og god info på radioen! Vær obs på at Vermundsjøen ligger ganske nære svenskegrensen. Det er fort gjort å bli grensekrenker. Men det er plass til landingsrunder øst for stripa også, dersom det skulle bli naturlig.

Vi satser på strålende vær og mye trafikk! VELKOMMEN!

Thomas og vennene hans

PS! Dette arrangementet gir også tre poeng i ABC of Flying (to poeng for fly-in og ett poeng for landing på isen)!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i ABC, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s