Fem grunner til at piloter bare MÅ ha iPad3

Apple-sjef Tim Cook kaller lanseringen av iPad3 starten på «Post-PC-revolusjonen», mens kritikere mener det bare dreier seg om en iPad2 med raskere prosessor og bedre grafikk. Magasinet Flying har sett nærmere på saken, og presenterer fem gode unnskyldninger for å kjøpe den nye fjøla:

1. Hestekrefter: Mer prosessorkraft gir mer effektiv bruk av in-flight apps som AirNav, ForeFlight og WingX, med avanserte funksjoner som vær eller syntetisk syn

2. Grafikk: Den doble prosessoren gir strømsparing og bedre video, noe som gjør iPad bedre egnet for å se treningsvideoer.

3. Display: Retina-skjermen (så skarp at det menneskelige øyet ikke kan se noen bedre) gjør at diagrammer vil bli lettere å lese og like skarpe som om de var trykt på papir.

4. Tilkobling: 4G-mobiltilkobling gjør at all oppdatering kan skje over mobilnettet, selv om riktig nok ikke blir helt kostnadsfritt.

5. Enkel bruk: Skarpere bilder, raskere nedlastinger, bedre scrolling og sterkt forbedret videoytelse gjør det enklere å gå fra skjerm til skjerm, zoome, justere reiseplaner og finne veipunkter på en raskere og smidigere måte. Noe som er viktig i cockpit.

Les mer utfyllede argumenter i Flying.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Gadgets, iPad, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s