Vinterens vakreste eventyr søndag 8. mars

Odd Kerner og LN-HOK har vært suverent flest ganger på Vermundsjøen etter det ble brøyta bane første gang i 1993. Her sammen med kameraten Tom Kristiansen (t.v.).

Odd Kerner og LN-HOK har vært suverent flest ganger på Vermundsjøen etter det ble brøyta bane første gang i 1993. Her sammen med kameraten Tom Kristiansen (t.v.).

Hele Norges flyprest melder at det er fine forhold på Vermundsjøen og klart for  Fly-in gudstjenesten i Åsnes Finnskog kirke søndag 8. mars kl 13.00.

– Banen er brøytet i 1000 x 33 m. Isen er solid. Noen frostnetter sørger for at det tørker opp på overflaten og flyplassjef Roger Pildahl lover fine forhold, sier Thomas Midtsund.

I år har de med seg en toller, så denne gangen kan de med rette operere med Vermundsjøen International…

Baneretningen er ca som på Kjeller, 12/30. Posisjonen er 6042N 1223E. Elev ca 700 ft.
Det meldes fint vær så de regner med stor trafikk. Derfor er det viktig å være ekstra obs ved innflyging. Se og bli sett! Hør og blir hørt! Bruk landingslys! Og radio 123,5!

Med mye folk blir køen lang på Café Finnskog. Serveringstilbudet er derfor i år utvidet med salg av middagsmat (god, hjemmelaget lapskaus) på isen. Der er også pølser, vafler, kaker, kaffe m.m.

– Kirka gjenåpnes denne søndagen, etter en restaurering av taket over alteret. Der har de avdekket en stjernehimmel. Passer jo ekstra godt for oss på en Fly-in gudstjeneste, jubler Thomas.

I den forbindelse stiller menighetsrådet med kirkekaffe og servering i kirkestua rett etter gudstjenesten. Den er gratis.

De som står for gudstjenesten er organist Nick Elliot, sanger Teia Sollien Kamphaug, saxofonist Jostein Løkken, og familien Pildahl som løser mange oppgaver for å realisere vinterens flotteste eventuyr. Prest er selvsagt Thomas Midtsund. MAF Norge deltar med info. Ved slutten av gudstjenesten lover Thomas en overraskelse han tror mange vil sette pris på.

  • For en siste sjekk av baneforholdene, før avgang, kan du ringe flyplassjef Roger Pildahl, tlf 46928766. Eller Thomas Midtsund, tlf 951 38 458
Reklamer
Dette innlegget ble publisert i ABC, Fly-in, Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s