AOPA Pilot Magazine

Medlemmene har i mange år mottatt det amerikanske AOPA Pilot Magazine som en del av tilbudet.  Dessverre har kostnadene ved dette røket i været.  Et papirabonnement koster nå $59 pr år, godt hjulpet av en meget sterk dollar. Forhandlinger med AOPA US om redusert pris har ikke ført frem. I norske kroner snakker vi om en årlig utgift pr. medlem på 500  kr, hvilket utgjør over 60% av medlemskontingenten! Dette har igjen medført underskudd både for 2014 og for 2015, noe som ikke kan fortsette. Medlemstallet er nokså konstant på 250.

Prisdifferansen ned til et elektronisk abonnement er ubetydelig, og fortsatt svært høyt sammenlignet med f.eks. Flying, som kan fås for NOK 139 pr. år gjennom www.zinio.com,  (1/3 av prisen på AOPA Pilot).

Belastningen er nå så stor at  styret i siste styremøte  vedtok å kutte dette tilbudet når det enkelte abonnement utløper. Styret anbefaler samtidig det engelske magasinet, Aircraft Owners and Pilots Magazine, som du finner her. Vi jobber med en mer lesevennlig utgave. Alle utgaver unntatt siste nummer finnes her.

De som fortsatt vil ha tilgang til AOPA Pilot Magazine, vil kunne tegne en tilleggsavtale på kr 500 pr. år. Meld fra ved å bruke formularet nedenfor.

Dette innlegget ble publisert i Medlemmer, Nyheter. Bokmerk permalenken.

1 svar til AOPA Pilot Magazine

  1. tomroren sier:

    Hei, Torkel! Bra formulert innlegg! Tillater meg å foreslå e-post til medlemmene om det samme, slik at vi er sikre på at budskapet når frem Vh Tom

    Sendt fra min iPhone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..